ΟΔΗΓΙΕΣ
ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος/η, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν όχι, δημιουργήστε έναν λογαριασμό χρήστη κάνοντας κλικ στο «Εγγραφή» πάνω δεξιά στην ιστοσελίδα και εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου ή της εταιρείας που υποβάλλει την υποβολή.

Επιλέξτε "ΝΕΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" από το μενού "Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ" και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Η υποβολή κάθε συμμετοχής σας έχει δυο υποχρεωτικά τμήματα:

1. την συμπλήρωση της φόρμας online όπου ανεβάζετε έως και 8 φωτογραφίες (βάρους το πολύ 2 ΜΒ η κάθε μία). Εδώ καταχωρείτε μια σύντομη περιγραφή (στα ελληνικά) και καταγράφετε όλους τους συντελεστές που επιθυμείτε να αναφερθούν. Το τμήμα αυτό αφενός χρησιμοποιείται για λόγους αναφοράς των διοργανωτών, αλλά είναι κι αυτό που θα είναι ορατό στους επισκέπτες της ιστοσελίδας, στο κεφάλαιο “Αρχείο Νικητών" στην περίπτωση που η δουλειά σας κερδίσει κάποια διάκριση.

2. την μεταφόρτωση ενός αρχείου pdf, το οποίο είναι ουσιαστικά το κρίσιμο βήμα για την παρουσίαση της εργασίας σας στην Κριτική Επιτροπή. Το pdf αυτό θα πρέπει να περιέχει αφενός αναλυτικό κείμενο στα αγγλικά, όπου θα αναλύετε όλα τα στοιχεία που πιστεύετε ότι θα βοηθήσουν την κριτική επιτροπή να αξιολογήσει με τον πληρέστερο τρόπο δυνατόν τη συμμετοχή σας και αφετέρου όσες φωτογραφίες, σχέδια και κατόψεις νομίζετε ότι χρειάζονται για να κατανοήσει καλύτερα η επιτροπή το έργο σας. Το αρχείο αυτό θα πρέπει να περιέχει το πολύ 20 σελίδες Α4 και δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο του να γίνεται αναφορά στο όνομα του γραφείου σας ή άλλων συντελεστών. Το συνολικό μέγεθος του αρχείου pdf δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 20 ΜΒ.

Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα να παρουσιάσετε το έργο σας και με βίντεο (απλά επικολλάτε τη διεύθυνση του βίντεο στο ανάλογο πεδίο). Η χρήση αυτού του μέσου είναι προαιρετική.

Σημειώστε ότι έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις συμμετοχές σας οποιαδήποτε στιγμή πριν από την οριστικοποίηση τους, επιλέγοντας τη γραμμή "ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ" από το μενού "Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ"

Όταν καταχωρίσετε τις υποβολές σας, έχετε δυο διαθέσιμες επιλογές για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας: Τραπεζική Κατάθεση ή Πιστωτική Κάρτα (μέσω Viva).

Επιλέγετε "ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" από το μενού "Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ". Στη συνέχεια επιλέγετε τις εργασίες που έχετε καταχωρήσει κι επιθυμείτε να υποβάλλετε στον διαγωνισμό, πατώντας στο κουτί "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ"

Όλες οι πληρωμές πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν από την καταληκτική ημερομηνία της υποβολής συμμετοχών.